Het NL Terreinlabel wordt verstrekt na beoordeling door de NL Terreinlabel-experts en een van de onafhankelijke assessor. Op dit moment zijn dit de volgende personen:

Jos Schild

Jos Schild

Jos Schild (Royal HaskoningDHV) “Het is mijn ambitie om onze samenleving te verrijken en onze wijken en steden gezonder en duurzamer te maken. Om die hoge ambitie te bereiken inspireer ik collega’s om duurzaam te werken en voeg ik duurzame en gezonde waarden toe aan hun projecten. Daarnaast werk ik aan duurzame gebiedsontwikkeling en duurzame gebouwen (BREEAM, LEED, NL Greenlabel).”

Johan van Putten

Johan van Putten

Johan van Putten (Beheer in Ontwikkeling) “De openbare buitenruimte is een duurzame ruimte die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.”

Gert Olbertijn

Gert Olbertijn

Gert Olbertijn (Stabilitas): “Vrijwel iedereen is het er over eens dat we niet op de huidige manier van leven en werken kunnen doorgaan. Het is de uitdaging van Stabilitas om de ingewikkelde materie van klimaatverandering, het verdwijnen van biodiversiteit en het voortwoekerend onrecht te vertalen naar praktische oplossingen. Inzicht in de integrale duurzaamheid van producten en projecten maakt verantwoorde keuzes mogelijk.”